Лизинг/Наем на кухни с 0% лихва

10 април 2018
Лизинг/Наем на кухни с 0% лихва
 

Вие сте собственик на хотел, къща за гости или вила в/около София. Досега не сте обновявали интериора в стаите на туристическия си обект. Искате да привлечете повече клиенти . Знаете, че един от основните елементи спомагащи увеличението на посетителите във Вашия туристически обект, е като дадете #причина на Вашите гости, да Ви посещават отново и отново.

Обмисляте обновление на стаите, но… все още не знаете с какво да започнете? Разполагате с ограничени средства, които може даинвестирате.
Да, прави сте, но, не се притеснявайте! Ние Ви разбираме и сме изготвили специално предложение за Вас и Вашия хотел, къща за гости, вила, офис или малко пространство.

Mini-Kitchen.bg e eксклузивен представител за България на SILVERT, която е специализирана в производството на кухненски боксове, мини-барове, гардероби, сгъваеми легла и основни кухненски артикули.

Нашият шоурум се намира в гр. София, ул.Пирин № 52. Специализирали сме се в доставката и инсталирането на едни от най-добрите мини -кухни, проектирани да се поберат в малки пространства, в които живеят и работят хората. Нашите кухни са в типичен европейски стил, съчетан с отлична функционалност. Това достъпно кухненско решение е с висококачествени уреди, които изглеждат впечатляващо.

Обновете вече готовите хотелски стаи с нови, модерни, практични и удобни мини-кухни KS 125, на промоционална цена от 105лв./ на месец.

* Промоцията важи за гр. София и София област, за всички налични мини- кухни в нашия шоурум.

☎️За повече информация, контакт и специални отстъпки за количества: 0882800060